Art is not just a product. 

It's a practice. A subversion. A middle finger to the ego's rigidity.  

 

Jag är den mångsysslande konstnärsjälen som alltid har något projekt på gång. Sker det inte rent fysiskt för stunden så skapas det uppe i mitt huvud för att senare ta form.  Jag arbetar i många olika tekniker och uttrycksformer.

Just nu blir det mycket teckning, collage i blandteknik, och broderi. Jag experimenterar även en del med foto och skriver mycket samt skapar en del musik.

Be brave. Choose whimsy. 

DSCF4470DSCF4470

Life is just too short to add no beauty to it.  

 

Jag älskar att vrida och vända på saker och ting och är av den möjlighetsfokuserade typen jordvarelse. Redan som lite fick jag dock i min iver och nyfikenhet höra att jag skulle lära mig att leva med vardagens gråskalor. Men så kan ingen säga till mig, mitt liv är en regnbåge fylld av färger och möjligheter och visst kan grå moln även torna upp sig på min horisont. Men regnbågen och solglimtar finns alltid där. 

Vardagen för mig är ofta ett äventyr där mina sinnen är med på upptäcktsresa bortom “den grå vardagen”.  Min livliga fantasi är det inget fel på och jag kan oftast väldigt lätt tänka utanför den där boxen. Jag är ett vilddjur fyllt av äventyrslust att utforska mitt liv. Jag skapar gärna magi med andra fantastiska människor. I det stora som i det lilla äventyret.

PORTFOLIO 

 

Tjo!

Om du vill köpa något som jag skapat snälla mejla mig då på denna adressen emmeliemohlinz@live.com så får vi se om skapelsen är till salu!