andas in...

Jag visste redan tidigt i livet att jag ville bli massör.

För att jag såg de positiva effekterna massage och beröring förde med sig. Hur människor blev avslappnade och mer till freds i sin tillvaro. Jag älskade själv när någon kliade mig på ryggen eller masserade min nacke efter en ansträngande dag i skolan. Och nu som utbildad massagetarapeut känner jag ännu mer vilken fantastisk kraft massage har att öka upp flödet och ge våra kroppar en större chans att hamna i balans. 

Jag känner en stor kraft, ödmjukhet och samtidigt stolthet inom mig då jag i mitt yrke som massör har äran att få hjälpa människor att inte bara få en avkopplande stund på min massagebänk utan även genom massagen ge dem förutsättningar till ett mer harmoniskt liv.

Frihet och flöde. Balans, helhet och respekt.

MINA TJÄNSTER

 

Lavastens massage

Lavastenarna jag masserar med är vulkaniserad sten som är rik på järn, vilket bidrar till att stenen har en stark förmåga att absorbera och hålla värmen när den blivit uppvärmd.

Värmen från lavastenarna når ner djupt i kroppens bindväv och hjälper till att i kombination med massage  öka upp cirkulationen, näringsflöde och smidigheten i kroppens bindväv, muskler och leder. Jag har hittills bara haft kunder som upplevt massagen som avslappnande och välgörande.

Har du mycket smärta i kroppen och är smärtkänslig  kan lavastensmassage vara en bra behandling för att ge dig avkoppling och mjuka upp din kropp genom de varma stenarna.  

Svensk klassisk massage

Även vid en svensk klassisk massage använder jag mig terapeutiskt av de varma lavastenarna. Värmen från stenarna mjukar upp muskelvävnaden i kroppen på djupet och hjälper till att öka upp cirkulationen i din kropp.

Värmen från stenarna har en stress och smärtreducerande verkan för ömma muskler. Vid en svensk klassisk massage använder jag främst händerna som redskap för att mjuka upp muskler och ledspändhet men tar stenarnas värme till min hjälp.  

 

Fler tankar om massage